Офис мебели, мебели за дома, производители и вносители. Търговия с мебели, цялостно обзавеждане, регистрации на фирми от мебелния бранш.

Мебели Италия

Breadcrumbs

Начало
За люлеещите се столове ПДФ Печат Е-мейл
Мебели
| Петък, 14 Ноември 2008 10:23

Много преди да станят известни терасите, верандите и вътрешните дворове, основната екстериорна мебел е била този люлеещ се стол пред входната врата. Традиционно хората са излизали пред къщата след вечеря, коетопревърнало входа в “продължение” на дневната. С времето и удобството на мебелите се подобрило и хората започнали да използват все повече екстериорни мебели. Днес, външните мебели са също толкова важни, колкото и интериорните. От стария люлеещ се стол в съвремието се стигна до екзотичните плетени столове и дори до много по-стилни и официални мебели.

Съвременните люлеещи се столове
- Люлеещ се стол ''Очи в очи''. Лори Бекерман е създателка на този стол за двама. Интересният модел е създаден, за да направи комуникацията между близки хора още по-лесна и приятна. Интимността се създава от усещането да стоиш очи-в-очи с любимия си, а формата на стола носи посланието и за взаимно допълване на двамата.
Двете отделни части на люлеещия се стол ползват една обща странична облегалка. Освен това те са разположени на такова разтояние, че едновременно да се чувствате близко един до друг, но и да пазите малко лично пространство за себе си. Заради разположението на местата за сядане, люлеенето е много по-приятно. Тази мебел е подходяща и като част от интериора, и като част от екстериора. Материалът, от който е изграден създава представата, че двете части са едно цяло.


-Люлеещ се стол за приятели Авангардната мебел на Ивона Косицка е подходяща за приятели и двойки. Тя е смесица от люлеещ се стол и диван. Местата за сядане са едно срещу друго, като тук има и обща маса за всички.
Изработена е от дърво, покрито с изрисуван винил. Приложението й е разнообразно.


-Модерно люлеещо се кресло
“Ейбръхам“ е модерно люлеещо се кресло, изработено от дизайнера Патрик Фрей.
Идеята на създателя е тази мебел да бъде максимално удобна за почивка. Изделията, от които е изработен са железни тръби, облицовани със завършващ материал. Той със сигурност ще стане един от любимите ви интериорни мебели, предлагащ насладата от почивка.


-Съвременна версия на класическия люлеещ се стол
Този модел е с изключително нестаднартен и елегантен дизайн. Той е създаден от немския дизайнер Матиас Колер. Иновативният дизайн се дължи на идеята на автора да създаде стол, включващ въртене.
Красивият външен вид на модела е съчетан умело с неговата функционалност. Столът, наречен “Колело” осигурява ергономични условия за почивка. Има и вградено осветление, подходящо за четене. Завъртането на стола може на стане на 360 градуса.


-Люлеещ се стол и кресло за двама, представя Скот Уилсън.
Мебелите носят името “Чистота”. Името подхожда на модерния дизайн, който се характеризира с изчистени линии. Столът и креслото са направени от метална рамка, която подсилва стабилността им.

 

 
jm-furniture jm-furniture jm-furniture jm-furniture jm-furniture