Офис мебели, мебели за дома, производители и вносители. Търговия с мебели, цялостно обзавеждане, регистрации на фирми от мебелния бранш.

Мебели Италия

Breadcrumbs

Начало
Да заспиш между Versace и Armani ПДФ Печат Е-мейл
Мебели
| Четвъртък, 24 Септември 2009 10:32

Едни от най-известните модни брендове в света, вече ще могат да нощуват върху вашите спални. Дизайнерските спални комплекти с марките Dolce&Gabbana, Versace, Armani са най-новите артикули на една от водещите фирми уversace_bed нас, доставчици на мебели от Италия – Мебели Италия.

Спалните комплекти са изработени от 100% памучен сатен. На допир тъкънта е толкова мека и нежна, че ще глези тялото ви във времето, отредено за сън.

armani_bed


На външен вид комплектите се отличават с изключителен блясък и лъставина, а златният тон специално при комплектите Versace ще задоволи и най-капризните и изтънчени вкусове, що се касае до разкош и лукс.

Сатенът по принцип се характеризира с това, че в студено време задържа топлината. А в топло, обратното, държи хладно. Друго важно преимущество на дизайнерските спални комплекти от Мебели Италия е, че памучния сатен е естествена материя, изработена от 100% памук, без в нея да фигурира полиестер. Памучния сатен не се хлъзга, както се получава при сатените от 100% полиестер.

"Сред богатата колекция от мебели, които предлагаме, имаме доста модели в стил
Versace. Има претенциозни и изискани клиенти, които когато се насочат към една марка в обзавеждането си, искат тя да властва в целия дом. И тъй като често получавахме въпроси защо след като предлагаме спални Versace, не предлагаме и спално бельо на италианската фирма, решихме, че е време да го направим", разкри собственикът на Мебели Италия Николай Ганев.

versace_bed2

 

 
jm-furniture jm-furniture jm-furniture jm-furniture jm-furniture